المكونات :
500 جم شرائح لحم
200 جم بطاطس بوريه
جبنه موزاريلا
مشروم
كبده فراخ
توابل
دقيق
بصله مبشوره
فلفل الوان
الطريقه:
يُتبل اللحم بالبصل والملح والفلفل
ويُوضع عليها شويه دقيق وتوابل
ثم تشوح في النار
تُهرس البطاطس وتضعي عليها توابل وكذبره خضراء
نأخذ كبده الفراخ ونقطعها قطع صغيره جداً ونضعها علي البطاطس ومعها فلفل ألوان
ثم تُكور البطاطس وتغطي بالدقيق ثم بالبيض المخفوق ثم بالبقسماط وتُحمر في الزيت, وبعد التحمير
نضع قطع اللحم تحت البطاطس ونضع عليها جبنه موزاريلا
وتخل الفرن حوالي 10 دقائق (حتي تسيح الجبنه)
وبعدين بالهنا والشفا